به ما بپیوندید

راهنمای جامع و گام به گام امنیت در فیس بوک/ قسمت دوم

07/04/2013

در این بخش ابتدا به تایم لاین (Timeline) می پردازیم، روی آن کلیک کنید و همچنان با ما همراه باشید :

در این بخش گزینه های زیادی درباره پست ها و تصاویری که شما در آن تگ (Tag) می شوید، وجود دارد.اینکه چه کسانی می توانند شما را تگ کنند یا چه کسانی می توانند چیزی که شما در آن "تگ" شده اید را ببینند. این موضوع کمی سلیقه ای است. پس لطفا نگاهی به آن بیاندازید و با تنظیم دلخواه ، از حضوردر فیس بوک لذت بیشتری ببرید.

بخش مدیریت بلاک ها (Manage Blocking):

در این بخش شما می توانید از تمام برنامه ها ، نام اشخاص و اتفاقاتی که آنها را در فیس بوک برای خود مسدود کرده اید باخبر شوید. می توانید نام افرادی را که در گذشته مسدود کرده اید و دیگر به صفحه آنها دسترسی ندارید،در اینجا ببینید. همچنین امکان آن را دارید تا نام افراد دیگری را که برای شما دردسر ایجاد می کنند، در اینجا اضافه کنید یا اینکه نام اشخاص مسدود شده را از این لیست حذف کنید.

بخش موبایل (Mobile): شما باید شماره موبایل خود را در اینجا قرار دهید تا فیس بوک هنگام ضرورت، به طور مثال زمانی که کسی قصد دارد به حساب کاربری شما دسترسی داشته باشد، شما را از موضوع  با خبر کند. بخش دنبال کننده ها( Flowers): در اینجا می توانید تعیین کنید که چه کسانی میتوانند شما را دنبال کنند یا دنبال نکنند.

اکنون به بخش اپلی کیشن ها (Apps) می رسیم. روی آن کلیک کنید:

نکته اول : ما توصیه می کنیم، بخش اپلی کیشن های خود را همانگونه که در تصویر می بینید، پیکربندی و منظم کنید.

نکته دوم : از نصب اپلی کیشن های سرگرمی و تفریحی مشکوک خود داری کنید و اگر هنوز آنها را در لیست خود دارید ، حذفشان کنید.

نکته سوم : اگر واقعا با این اپلی کیشن ها کار نمی کنید و هیچ علاقه ای به آنها ندارید، بهتر است این بخش را ببندید و خود را از مخاطرات آن نیز دور نگه دارید.

به این صورت :

اگر تصمیم دارید اپلی کیشن ها را تنظیم کنید، از این شیوه نیز می توانید بهره ببرید:

درانتهای بخشِ تنظیمات اپلی کیشن، امکان آن را دارید تا از نسخه قدیمی تر فیس بوک برای موبایل استفاده کنید.

در ادامه می رسیم به بخش آگهی (Ads) :

توصیه ما برای این بخش بسیار مختصر و مفید است. "No one" ، همین! این گزینه را فعال کنید و خود را از شر آگهی های کلافه کننده نجات دهید. به همین سادگی!

در بخش  "Support Dashboard" فیس بوک گزارشهایی را که ارائه کرده اید، نشان می دهد.

در قسمت سوم بار دیگر بازمی گردیم به بالای صفحه. بر روی "Privacy Shortcuts" یعنی همان علامت قفل کوچک کنار اسمتان.  در این بخش می توانید بعضی از تنظیمات سریع را انجام دهید.

دیدگاه‌ها

saeed:

در قسمت موبایل که گفتید برای مواقع ضروری و یا هک، فیس بوک شما را آگاه میکنه،باید به اطلاع شما برسونم که چند وقته فیس بوک کد امنیتی و یا اطلاع از ورود به صفحه رو توسط شخص دیگه از طریق اس ام اس به شماره ایران(یا شاید هم فقط ایرانسل) نمیفرسته.

دیدگاه جدیدی بگذارید

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
تازه‌سازی Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.
Back to Top