به ما بپیوندید

گام به گام تا امنیت کامل در فیس‌بوک- درس اول

08/21/2016

آموزش ویدیویی این درس را از اینجا ببینید

همراهان خوب تواناتک، ما در مجموعه مطالب آموزشی با نام «آموزش گام به گام فیس‌بوک» کلیه نکات و تنظیمات فیس‌بوک را به شما آموزش می‌دهیم. در بخش نخست این مجموعه در مورد قسمت "Security" تنظیمات فیس‌بوک‌، جزئیات و کارکردهای آن، نکاتی را طرح می‌کنیم.

ابتدا وارد حساب کاربری فیس‌بوک خود شوید، به بخش تنظیمات بروید و وارد قسمت "Security" شوید. شما در قسمت "Security" موارد زیر را می‌بینید که ما به شما توضیح می‌دهیم هر بخش چه کارایی‌‌ای دارد:

گزینه اول، "Login Alert"، گزینه بسیار مهمی است و می‌توان آن را طوری تنظیم کرد که ورود دیگران به حساب کاربری شما را اطلاع رسانی کند. سه راه برای اطلاع‌رسانی در این زمینه وجود دارد؛ نوتیفیکیشن فیس‌بوک، ارسال ایمیل و اس‌ام‌اس که مشخصات مکانی کسی را که وارد فیس‌بوک شما شده باشد، ارسال و شما را با خبر می‌کند. گزینه دلخواه را انتخاب و دکمه "Save Changes" را بزنید.

گزینه دوم و سوم مربوط به فعال کردن تایید دو مرحله‌ای فیس‌بوک است که در یک ویدیو آموزشی به طور کامل نحوه فعال‌سازی آن را به شما آموزش دادیم. در صورت نیاز به قسمت آموزش ویدیویی سایت تواناتک بروید و ویدیو آموزشی مربوطه را ببینید. باز هم یادآوری می‌کنیم برای بالا بردن امنیت حساب فیس‌بوک خود حتما این مورد را فعال کنید.

گزینه بعدی"App Password" است؛ وقتی در بعضی از اپلیکیشن‌ها برای ورود به فیس‌بوک دچار مشکل می‌شوید، شما از طریق این قسمت کدی دریافت می‌کنید و به جای پسورد وارد می‌کنید. برای فعال سازی، گزینه " Generate app passwor"  را انتخاب کنید.  

با این گزینه ، شما می‌توانید سه نفر از دوستان مورد اعتماد خود را معرفی کنید که اگر در وارد شدن به فیس‌بوک، برایتان مشکل پیش‌ آمد آن‌ها به شما کمک کنند.

برای فعال سازی، گزینه " Choose trusted Contacts"  را انتخاب کنید.

در این مرحله  نام کاربری سه دوست خود را وارد و گزینه "Confirm" را انتخاب کنید.

در گزینه بعدی یعنی "Your Browser and Apps"، اپلیکیشن‌ها و مرور‌گرهایی که شما برای ورود به فیس‌بوک ریجستر کردید می‌توانید ببینید و تغییر دهید.

گزینه آخر "When you're Logged in" است که مکان و سیستم عاملی را که با آن وارد فیس‌بوک شده‌اید نشان می‌دهد.

مورد آخر برای غیرفعال کردن فیس‌بوک است؛ بعد از انتخاب گزینه "Deactivate Your Account" در صفحه زیر باید علت غیرفعال کردن فیس‌بوک را وارد کنید و اگر نمی‌‌‌خواهید در مدت غیر فعال بودن، هیچ ایمیلی از فیس‌بوک دریافت کنید، تیک  قسمت " Email opt-out" را بزنید. با فعال کردن گزینه آخر یعنی " Auto-reactivate" نیز شما می‌توانید مشخص کنید فیس‌بوک شما بعد از چه مدت به طور خودکار فعال شود که این گزینه انتخابی است. در صورتی که تیک نزنید و زمان ندهید هروقت تمایل داشته باشید خودتان می‌توانید فیس‌بوکتان را فعال کنید.

در مطالب بعدی از سایر تنظیمات و منوهای فیس‌بوک صحبت می‌کنیم. هرگونه سوال و مشکل را می‌توانید با تیم تواناتک از طریق وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی تواناتک مطرح کنید.

Back to Top