به ما بپیوندید

گام به گام تا امنیت کامل در فیسبوک- بخش دوم

07/25/2016

آموزش ویدیوی این درس را از اینجا ببینید.

ما در این مجموعه مطالب تصمیم داریم تا کلیه نکات و تنظیمات فیس‌بوک را به شما آموزش دهیم. در درس یک  در مورد قسمت "Security" تنظیمات فیس‌بوک‌ صحبت کردیم و اکنون در درس دوم می‌خواهیم وارد بخش "Privacy" شویم و نکات مربوط به این قسمت را به شما آموزش دهیم.

پس از ورود به پروفایل‌تان، به "Setting" بروید و وارد بخش "privacy" شوید.

گزینه اول "who can see my stuff" است که سه بخش دارد.

در بخش اول شما می‌توانید تعیین کنید که چه کسانی پست‌های شما را ببینند. گزینه ادیت مقابل  عبارت "who can see your future post" را بزنید و مشخص کنید که چه کسانی از این به بعد پست‌هایی را که می‌گذارید می‌توانند ببینند. شما می‌توانید بین این گزینه‌ها انتخاب کنید: فقط دوستان‌تان، همه در فیس‌بوک، فقط خودتان و یا نام دوستانی را که تمایل دارید تنها آن‌ها پست شما را ببینند بنویسید.

 

گزینه دوم، "Review All your posts and things you are tagged in" مربوط به پست‌ها و عکس‌هایی است که شما در آن تگ می‌شوید. در این قسمت می‌توانید این موارد را تنظیم و مدیریت کنید.

از این بخش به "Activity Log" دسترسی خواهید داشت که به شما اجازه می‌دهد تا پست‌های ارسالی خود و پست‌های دوستان‌تان را که تگ شما در آن‌ها استفاده شده ببینید و تنظیمات دلخواه را روی آن‌ها اعمال کنید؛ این پست‌ها ممکن است متنی یا تصویری باشند.

بخش سوم و بخش آخر این قسمت "Limit the audience for posts you’ve shared with friends of friends or public" است؛ این بخش به شما امکان مدیریت پست‌های قبلی را می‌دهد. مثلا اگر در گذشته پست‌های شما عمومی بود و الان می‌خواهید کلیه پست‌های گذشته را محدود به دوستان خود کنید، کافی‌ست گزینه "Limit Old Posts" را بزنید.

گزینه دوم "Who can connect me" است. این مورد دارای دو بخش است؛ با استفاده از بخش اول یعنی"?Who can send your friends requests"، شما می‌توانید مشخص کنید که چه کسانی برای شما امکان ارسال درخواست دوستی داشته باشند. در این بخش هم دو گزینه برای انتخاب دارید؛ "Everyone" که به همه امکان ارسال درخواست دوستی می‌دهد و "Freinds of friends" که فقط دوستان دوستانتان امکان ارسال درخواست دوستی برای شما را خواهند داشت.

بخش دوم "?Whose Message do i want filtered into the inbox"، مشخص می‌کند که پیام چه کسانی در "inbox" شما فیلتر شود. ما توصیه می‌کنیم بر روی "Basic Filtering" تنظیم کنید.

قسمت بعدی و آخر "?Who can look me up" است. این گزینه دارای ۳ بخش است؛ در قسمت اول، شما امکان تنظیم این را دارید که چه کسانی بتوانند آدرس ایمیل شما را ببینند.

در قسمت دوم، می‌توانید‌ افراد و گروه‌هایی را که اجازه دیدن شماره تلفن شما را دارند انتخاب کنید.

در قسمت سوم می‌توانید تنظیم کنید که آیا از طریق جستجو می‌شود پروفایل شما را پیدا کرد یا خیر. اگر در این قسمت این گزینه را تیک بزنید شما در موتور جستجوی فیس‌بوک یافتنی خواهید شد و در صورتی که تیک را بردارید، دیگر در جستجو پروفایل شما یافت نمی‌شود.

دوستان خوب تواناتک، در صورت هرگونه سوال و مشکل، می‌توانید با تیم ما از طریق سایت و فیس‌بوک تواناتک در ارتباط باشید. همکاران ما در اسرع وقت پاسخ‌گو شما هستند.

دیدگاه جدیدی بگذارید

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
تازه‌سازی Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.
Back to Top