به ما بپیوندید

غیرفعال‌کردن «آخرین بازدید» در اینستاگرام

02/11/2018

تواناتک: اینستاگرام اخیرا قابلیت جدیدی را به تنظیمات‌اش اضافه کرده است که آخرین زمان فعالیت یا بازدید شما را در این شبکه اجتماعی نشان می‌دهد. بسیاری از کاربران دوست ندارند فالوورهای‌شان از آخرین زمان فعالیت‌های‌شان در اینستاگرام خبر داشته باشند و تمایل به غیرفعال‌کردن این قابلیت دارند. در ادامه به نحوه غیرفعال‌کردن این قابلیت می‌پردازیم.

اگر به قسمت پیام‌های‌تان در اپلیکیشن اینستاگرام بروید، در لیست پیام‌ها زیر اسم هر کاربر آخرین زمان بازدید او را در اینستاگرام مشاهده می‌کنید. این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد از زمان فعالیت‌های یکدیگر در اینستاگرام مطلع شوند. در حالی که خیلی از کاربران تمایل ندارند دیگران از حضور آن‌ها در این شبکه اجتماعی باخبر شوند.

شما به‌راحتی می‌توانید این قابلیت را غیرفعال کنید و در حقیقت از حریم خصوصی خود محافظت کنید. برای انجام این کار کافی است در اپلیکیشن اینستاگرام به پروفایل خود مراجعه کنید و وارد بخش تنظیمات اینستاگرام شوید. کاربران ios  به بخش Edit Profile بروید. اگر کاربر اندروید هستید پس از مراجعه به پروفایل خود باید علامت سه نقطه در بالا سمت راست را لمس کنید. پس از بازشدن منوی تنظیمات، گزینه Show Activity Status را پیدا و آن را غیرفعال کنید. با انجام این کار این قابلیت در حساب اینستاگرام شما غیرفعال می‌شود و دیگر کسی از آخرین زمان حضور شما در اینستاگرام مطللع نمی‌شود.

نکته جالب توجه این‌که با غیرفعال‌کردن این قابلیت، همان‌طور که کاربران از آخرین بازدید شما در اینستاگرام مطلع نمی‌شوند، زمان آخرین بازدید آن‌ها در اینستاگرام هم برای شما نمایش داده نمی‌شود. اما اگر این قابلیت را غیرفعال نکنید، می‌توانید از زمان آخرین بازدید دوستان خود، که این قابلیت را غیرفعال نکرده‌اند، در لیست پیام‌های‌تان مطلع شوید.

اینستاگرام از شبکه‌های اجتماعی با محوریت عکس و ویدیو است که محبوبیت بسیار بالایی در میان کاربران مجازی دارد و کاربران زیادی روزانه عکس‌، ویدیو و استوری‌های‌شان را در آن برای یکدیگر به اشتراک می‌گذارند. ما در بسته آموزشی اینستاگرام کلیه مقالات و ویدیو‌های آموزشی تواناتک را درباره اینستاگرام یکجا گردآوری کرده‌ایم و بخش‌ها و قابلیت‌های مختلف این شبکه اجتماعی را آموزش داده‌ایم.

 
Back to Top