به ما بپیوندید

تنظیمات امنیتی در توییتر

04/09/2018

توییتر نزد کاربران شبکه‌های اجتماعی، بسیار محبوب است. بسیاری از شما در این شبکه فعالیت می‌کنید، اما فراموش نکنید با اعمال تنظیماتی که در ادامه به آن می‌پردازیم، امنیت حساب کاربری‌تان را بالا ببرید.
بسیاری از کابران توییتر تمایل دارند حساب کاربری‌شان را خصوصی و محدود به فالوورهای خود کنند؛ یعنی می‌خواهند توییت‌های‌شان را فقط فالوورهای‌شان ببینند. این کار امنیت حساب کاربری شما را بالا می‌برد.
برای انجام این کار، به قسمت Setting بروید. بعد در قسمت Security and Privacy، تیک مقابل گزینه Protect my Tweets را بزنید. با این کار ساده، فقط فالوورهای شما می‌توانند توییت‌های‌تان را ببینند.


غیرفعال‌کردن موقیعت مکانی هم بسیار مهم است. پیشنهاد می‌کنیم حتما این کار را انجام دهید. با این کار نام محلی که شما از آنجا توییت‌ را ارسال کرده‌اید، نمایش داده نمی‌شود.
 برای این کار به قسمت Setting بروید. بعد در Security and Privacy، در بخش Tweet Location، تیک مقابل عبارت Add a location to my Tweets را بردارید.
همچنین برای امنیت بیش‌تر روی گزینه Delete all Location Information کلیک کنید تا همه موقعیت‌های مکانی مربوط به حساب کاربری توییتر شما پاک شود.

توصیه می‌کنیم برای حساب‌های کاربری‌ خود پسوردی مناسب و قوی انتخاب کنید.
جالب است بدانید در توییتر می‌توانید گزینه‌ای را فعال کنید تا اگر حساب کاربری‌تان هک شد و کسی خواست پسوردتان را عوض کند، لازم باشد اطلاعات شخصی شما را وارد کند.
برای انجام این کار در قسمت Security and Privacy، تیک مقابل password reset را بزنید. 

همچنین در قسمت Security and Privacy، تیک مقابل Personalization و Promoted content را بردارید.

فراموش نکنید بعد از اعمال تغییرات حتما در پایین صفحه گزینه Save Changes  را بزنید.
دسترسی سایر اپلیکیشن‌ها به حساب توییتر خود را قطع کنید.
توییتر به شما امکان می‌دهد به اپلیکیشن‌ها اجازه بدهید به حساب کاربری‌تان دسترسی داشته باشند. در این صورت، اطلاعات حساب توییترتان در دسترس این اپ‌ها خواهد بود. دسترسی این اپ‌ها نیز، نفوذ هکرها به حساب توییتر شما را ممکن می‌کند.
پیشنهاد می‌کنیم دسترسی سایر اپلیکیشن‌ها به حساب‎تان را مسدود کنید. 
برای این کار به قسمت Setting بروید. بعد وارد قسمت applications شوید تا لیست تمام اپلیکیشن‌هایی را که به توییتر شما دسترسی دارند، ببینید. کافی است گزینه «Revoke Access» به معنی «لغو دسترسی» را انتخاب کنید تا دسترسی آن اپلیکیشن‌ها به حساب شما قطع شود.

نکته امنیتی دیگری که باید برای امنیت حساب توییترتان رعایت کنید، این است که از اتصال حساب توییترتان به حساب‌های کاربری‌تان در دیگر شبکه‌های اجتماعی، خودداری کنید.
اما نکته آخر، جلوگیری از تگ‌شدن در عکس‌های کاربران ناشناس است.
به طور پیش‌فرض کاربران کاملا ناشناس با دانستن آدرس توییترتان می‌توانند شما را در تصاویر توییت‎های‎شان تگ کنند. برای جلوگیری از این کار به قسمت Setting بروید. بعد همانند عکس زیر، در قسمت Security and Privacy در بخش Photo Tagging، گزینه سوم را انتخاب کنید.

امنیت در شبکه‌های اجتماعی بحث بسیار مهمی است. پس برای حفظ امنیت حساب توییترتان این تغییرات را اعمال کنید.

به یاد داشته باشید ما در تواناتک همیشه پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم. می‌توانید سوالات خود را به فیس‌بوک یا وب‌سایت تواناتک بفرستید، کارشناسان ما در سریع‌ترین زمان ممکن به شما پاسخ می‌دهند.

Back to Top