اگر شما به عنوان کاربر ایکس یا توییتر سابق، تصمیم به حذف یا غیر فعالکردن حسابتان در این شبکه اجتماعی دارید، تا آخر این مقاله را بخوانید تا باهم نحوه انجام این کار را بررسی کنیم..
غیرفعالکردن حساب X اولین مرحله در حذف دائم حساب شما ست. شما تنها میتوانید به مدت ۳۰ روز حساب خود را در این شبکه اجتماعی غیرفعالکردن نگهدارید. بنابراین اگر در طول دوره غیرفعالکردن ۳۰روزه به حساب خود دسترسی نداشته باشید، حساب شما به طور کامل حذف میشود و نام کاربریتان دیگر به حساب شما متصل نخواهد شد.
برای انجام این کار به قسمت Settings and privacy بروید، وارد بخش حساب کاربری شوید و روی گزینه Deactivate your account بزنید. با زدن این گزینه برای شما شرایط این کار نمایش داده میشود که پس مطالعه آن باید در آخر روی گزینه Deactivate بزنید و در نهایت رمز عبور خود را وارد کنید تا حساب شما با موفقیت غیرفعال شود.
پس اگر میخواهید حسابتان را به صورت موقت غیرفعال کنید حتما قبل از اینکه ۳۰ روز به اتمام برسد، حتما در آن لاگاین کنید به این دلیل که اگر از مرز ۳۰ روز عبور کنید و لاگاین نکنید حساب شما به صورت کامل حذف میشود و امکان بازیابی آن وجود ندارد. اما اگر میخواهید حسابتان را به صورت کامل حذف کنید، پس از غیرفعالکردن به سراغش نروید تا حذف شود.
اما اگر چنانچه قبل از ۳۰ روز تمایل داشته باشید که لاگاین کنید اما رمز عبورتان را فراموش کردهاید، وارد این لینک شوید و ایمیلی که به حساب توییترتان وصل است را در آن وارد کنید. با این کار، یک ایمیل برای ریستکردن رمز عبور دریافت میکنید که با آنبهسادگی میتوانید رمز عبور جدید برای حساب تعریف کنید.
نکته مهم اینکه حتما اطمینان حاصل کنید که قبل از غیرفعالکردن حساب، ایمیلی که به حسابتان متصل است، درست باشد و به آن دسترسی داشته باشید.