







اگر میخواهید اطلاعات کمتری از گفتگوهای شما در ChatGPT باقی بماند، Memory را خاموش کنید، برای گفتگوهای حساس از Temporary Chat استفاده کنید و گزینه Improve the model for everyone را خاموش کنید. همچنین چتهای قدیمی و حساس را حذف کنید. با این حال، این تنظیمات به معنی حذف فوری و کامل همه دادهها از سیستم نیست؛ بنابراین مهمترین اصل این است که اطلاعاتی را که افشای آنها میتواند برای شما یا دیگران مشکلساز شود، اصلاً وارد ChatGPT نکنید.