به ما بپیوندید

ویندوز ۱۰ رمز وایرلس ما را به اشتراک می‌گذارد؟

08/04/2015

ویندوز ۱۰ که این روزها با استقبال زیادی از کاربران مواجه شده، ممکن است به شما خیانت کند و رمز وای‌فای شما را به اشتراک بگذارد.

ویندوز ۱۰ دارای ویژگی‌ای به اسم "WiFi Sense" است، این ویژگی اگر فعال باشد، می‌تواند با به اشتراک‌گذاری رمز وای‌فای شما به شما خیانت کند. وقتی این ویژگی در سیستم شما فعال باشد، همه دوستان شما که در لیست فیس‌بوک، اسکایپ، "Outlook" و هات میل شما باشند و در محدوده شما باشند، امکان اتصال به شبکه‌ وایرلس شما را دارند. چون این قابلیت می‌تواند برای کاربران بسیار نگران‌کننده باشد، مایکروسافت در این زمینه اعلام کرده است که این قابلیت به طور اتوماتیک فعال نیست و به محض اتصال شما به شبکه وایرلس از شما خواسته می‌شود این قابلیت را فعال کنید یا خیر، این ویژگی به این شکل نیست که هرکس که از راه برسد امکان اتصال به شبکه وای‌فای شما را داشته باشد، و در صورت فعال کردن این قابلیت، رمز‌ اصلی وایرلس شما را برای دوستان‌تان به اشتراک نمی‌گذارد، بلکه یک کد رمزبندی شده به آنها می‌دهند تا به شبکه متصل شوند. "WiFi Sense" این امکان را دارد که دسترسی به تمامی شبکه‌های وایرلسی را که تا به حال به آن‌ها متصل شده‌اید به اشتراک می‌گذارد.

چگونه این ویژگی را غیرفعال کنیم؟ بسیار ساده است، به بخش تنظیمات ویندوز مراجعه کنید، وارد بخش اینترنت و شبکه شوید و به قسمت وای‌فای بروید. روی گزینه "Manage WiFi Settings" کلیک کنید و پس از آن کلیه موارد را غیرفعال کنید.

حال سوالی که پیش می‌آید این است که آیا غیرفعال کردن این قابلیت برای امنیت شبکه وایرلس ما کافی است، باید بگوییم خیر، چرا که دوستانی که حتی یک‌بار به شبکه وایرلس شما متصل شده باشند، امکان اشتراک‌گذاری رمز شبکه‌ شما را دارند. در حال حاضر تنها راه‌حل این مشکل این است که هر از چند‌ گاهی رمز شبکه وایرلس خود را تغییر دهید.

راه‌حل دیگر تغییر نام روتر است و اضافه کردن “.” در آخر اسم آن، که باعث می‌شود وقتی دوستان شما از طریق "WiFi Sense" به شبکه شما متصل می‌شوند، امکان اشتراک‌گذاری رمز‌عبور آن را نداشته باشند.

منبع

Back to Top