ارسال عکس و ویدیو ناپدیدشونده در واتس‌اپ

تواناتک: واتس‌اپ قابلیت جدیدی را به کاربران خود ارائه کرده است که امکان می‌دهد عکس و ویدیوهای خود را طوری ارسال کنند که پس از یک‌ بار مشاهده توسط مخاطب، به‌طور خودکار از بین برود و در جایی ذخیره نشود. در ادامه به بررسی این قابلیت و نحوه استفاده از آن می‌پردازیم.

برای ارسال عکس و ویدیو با استفاده از این قابلیت، ابتدا واتس‌اپ خود را به‌روز کنید. پنجره گفت‌وگوی خصوصی یا گروهی مورد نظر را باز کنید، روی علامت + و بعد روی گزینه Photo & Video Library بزنید.

در این مرحله عکس و ویدیو مورد نظر را انتخاب کنید و سپس روی علامتی که عدد یک وسط آن قرار دارد، بزنید و عکس یا ویدیو را بفرستید. 

توجه داشته باشید که در حالت استفاده از این قابلیت، محتوای ارسالی به صورت کامل در صفحه چت شما نمایش داده نمی‌شود. 

دریافت‌کننده وقتی عکس را دریافت می‌کند، آن را به صورت تصویر شماره یک می‌بیند و وقتی آن را یک بار مشاهده کند، آن را به صورت تصویر شماره دو می‌بیند.

باز هم تاکید می‌کنیم محتوایی که با استفاده از این قابلیت فرستاده می‌شود، پس از دریافت و یک بار نمایش، به طور خودکار حذف می‌شود و امکان مشاهده مجدد آن وجود نخواهد داشت مگر اینکه دریافت کننده، در همان یک‌باری که امکان مشاهده عکس را دارد از آن اسکرین‌شات تهیه کند. همچنین به هیچ عنوان در گالری تلفن شخص دریافت‌کننده ذخیره نخواهد شد.