چطور اطلاعات حساب‌مان هنگام فورواردشدن پیام‌هایمان منتقل نشود؟

تواناتک- در تلگرام وقتی پیامی از یک کاربر به گروه‌ها و کانال‌ها و چت‌های خصوصی فوروارد می‌شود، کاربران می‌توانند مشخصات حساب او را ببینند. اما آخرین نسخه تلگرام به کاربران اجازه می‌دهد برای حفظ حریم خصوصی خود، جلوی این انتقال مشخصات حسابشان را بگیرند. این ویدیو کوتاه را ببینید.