Search

سرویس Electro، ناامن و حاوی بدافزار جاسوس‌افزار است

وب‌سایتی به نام Electro در کانال‌های تلگرامی و صفحات اینستاگرامی تبلیغ می‌شود که بررسی اولیه اطلاعات این وب‌سایت نشان می‌دهد که سرویس‌ها و فایل‌های ارائه‌شده در این وبسایت، خطرناک و حاوی بدافزار و جاسوس‌افزار هستند.
‏ادعای سازندگان
‏«الکترو با هدف کمک به جامعه آنلاین ایران ایجاد شده تا با تحریم‌های ظالمانه شرکت‌های خارجی مقابله کند…»
حقیقت چیست؟
‏سرویس‌ها و نسخه‌های قابل دانلود در این وبسایت، شیوه‌ای برای دسترسی به اطلاعات شخصی و محرمانه کاربران و جاسوسی و شنود از آن‌ها را به همراه دارد.
سازنده Electro کیست؟
‏بررسی اولیه این وبسایت و طراحی غیرحرفه‌ای و عجولانه آن، نشان می‌دهد هیچ اطلاعاتی از سازندگان و ارائه‌دهندگان آن مانند آدرس شرکت یا موسسه، آدرس ایمیل یا سوابق قبلی و فعالیت فعلی از سازندگان آن وجود ندارد.

‏نکته مهم
بررسی فایل‌های منتشرشده برای دانلود نسخه‌های ویندوز و اندروید این سرویس، نشان از وجود انواع بدافزار و جاسوس‌‌افزار است.

توصیه کارشناسان تواناتک:
برای حفظ اطلاعات شخصی و حریم خصوصی، از هر گونه دانلود و نصب این ابزارها خودداری کنید.