همه چیز درباره قابلیت Close Friends در اینستاگرام

تواناتک: در اینستاگرام تنظیماتی وجود ندارد که پست‌ها فقط برای بعضی مخاطبان نمایش داده شود. به عبارت دیگر نمی‌توانید تنظیم کنید که یک پست‌تان را کدام دنبال‌کننده‌تان ببیند و کدام یک نه. اما این قابلیت به اسم Close Friends برای استوری‌ها وجود دارد.  در این مقاله به آن می‌پردازیم.

قابلیت «Close Friends» یا «دوستان نزدیک» به شما امکان می‌دهد لیستی از دوستان نزدیک خود درست کنید تا استوری‌های موردنظرتان را فقط آن‌ها ببینند. 

برای استفاده از این قابلیت ابتدا باید لیستی از دوستان‌تان ایجاد کنید. پس وارد پروفایل خود شوید، در بالا سمت راست روی علامت سه خط بزنید و از منو بازشده گزینه Close Friends را انتخاب کنید. 

سپس گزینه Get Started را لمس کنید و بعد افراد موردنظرتان را جست‌وجو و با انتخاب گزینه Add به لیست اضافه کنید.

پس از انتخاب همه، گزینه Create List یا ایجاد لیست را لمس کنید. 

اگر هم می‌خواهید برخی از افراد موجود در لیست را حذف کنید، گزینه Remove را لمس کنید

بعد از ساخت لیست دوستان نزدیک خود، هر دفعه که بخواهید استوری منتشر کنید گزینه Close Friends را خواهید دید. اگر می‌خواهید استوری‌تان را همه دنبال‌کننده‌هایتان ببینند، گزینه your Story را انتخاب کنید و اگر می‌خواهید فقط دوستان نزدیک‌تان آن را ببینند، Close Friends را لمس کنید.

وقتی استوری را برای لیست دوستان نزدیک‌تان ارسال کنید، به این صورت نمایش داده می‌شود.

برای ویرایش لیست دوستان نزدیک‌تان، گزینه edit your Close Friends list را لمس کنید.