روش پاک‌کردن توییت‌های قدیمی، لایک‌ها و پیام‌ها در توییتر

تواناتک: در اپلیکیشن رسمی توییتر این امکان وجود ندارد که بتوانیم توییت‌های قدیمی را به‌راحتی پاک کنیم، اما جای نگرانی نیست؛ چون سرویس امن و متن‌باز ​​Semiphemeral این امکان را به ما می‌دهد که همه توییت‌های قدیمی خود را یکجا پاک کنیم. این سرویس همچنین می‌تواند پیام‌های خصوصی (Direct Message) و لایک‌ها را نیز حذف کند. در ادامه به نحوه استفاده از آن می‌پردازیم. 

​​Semiphemeral، سرویس مناسبی برای پاک‌کردن کلیه فعالیت‌های توییتری است. برای استفاده از آن وارد سایت رسمی ​​Semiphemeral شوید، روی گزینه "Login with Twitter" کلیک کنید و مشخصات حساب توییتر خود را وارد کنید. سپس با انتخاب گزینه Authorize App اجازه دسترسی به محتوای حساب‌تان را به این سرویس بدهید. در این مرحله محتوای حساب‌تان در این سرویس بارگذاری می‌شود. این قسمت بسته به حجم محتوای حساب شما زمان می‌برد.

سپس وارد تنظیمات شوید و مشخص کنید محتوای چه بازه‌ زمانی را می‌خواهید پاک کنید. 

برای حذف توییت‌ها گزینه Old Tweets را انتخاب کنید. در این صورت می‌توانید تنظیم کنید که توییت‌های قدیمی‌تر از سی روز پاک شوند، مگر این‌که دست‌کم بیست بار ری‌توییت شده باشند یا بیست لایک داشته باشند. همچنین این امکان وجود دارد که مشخص کنید رشته‌توییت‌ها پاک شوند یا نه.

اگر هم تمایل دارید که ری‌توییت‌ها و لایک‌های قدیمی را پاک کنید، گزینه Unretweet and Unlike Old tweets را انتخاب کنید. در ادامه می‌توانید انتخاب کنید که ری‌توییت‌ها و لایک‌های قدیمی‌تر از سی روز نیز پاک شوند.

توصیه می‌کنیم اگر می‌خواهید کلیه محتوای قدیمی خود را حذف کنید، این قسمت، همه موارد را انتخاب کنید. 

در نهایت می‌توانید به تب توییت بیایید و توییت‌هایی که شامل موارد مشخص‌شده نیستند و پاک نمی‌شوند را ببینید. 

وارد تب dashboard شوید، روی "Start Semiphemeral" بزنید تا این سرویس شروع به پاکسازی توییت‌های شما کند. همان‌طور که گفته شد، زمان این عملیات بستگی به حجم محتویات حساب شما دارد. 

پاک‌کردن پیام‌های خصوصی (Direct Message) نیز به همین شکل است. زمانی که در این سرویس وارد حساب خود می‌شوید، باید با انتخاب گزینه Authorize App به آن اجازه دهید به محتویات پیام‌هایتان دسترسی داشته باشد.

فراموش نکنید زمانی که از این سرویس برای این کار استفاده می‌کنید، پیام‌ها برای مخاطبانتان پاک نمی‌شود و آن‌ها به تاریخچه گفت‌وگوی خود و شما دسترسی خواهند داشت. 

اگر محتوای حساسی در حساب توییتر خود منتشر کرده‌اید و می‌خواهید تمام آن را یکجا پاک کنید، می‌توانید از این سرویس امن استفاده کنید.