جیمز گاسلینگ متولد سال ۱۹۶۶ در کلگری کانادا است. از کودکی عاشق کامپیوتر بود و این باعث شد خود را به جای دانشجو جا بزند و در دانشگاه برنامهنویسی یاد بگیرد. تا جایی که زمانی که دانشآموز دبیرستان بود، در دانشگاه به عنوان مهندس نرمافزار مشغول به کار شد. در ادامه موفقیتهای بسیاری کسب کرد. او به پدر زبان برنامهنویسی جاوا معرف است.
دیوید صمدی سال ۱۹۶۳ به دنیا آمد. پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ به همراه برادر کوچکترش ایران را ترک کرد. مدرک کارشناسی ارشد خود را در جراحی عمومی از دانشگاه مانتفیور نیویورک گرفت و مدرک تخصصی در رشته مقعدشناسی را از کالج پزشکی انیشتین دریافت کرد. او طی سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ جایزه بهترین دکتر نیویورک و جایزه بهترین دکتر در زمینه سرطان را از آن خود کرده است.
زاها حدید متولد ۳۱ اکتبر ۱۹۵۰ در بغداد عراق است. پدر و مادرش صنعتگر و هنرمند بودند و او علاقه زیادی به دنیای معناری داشت که موجب شد در همین رشته تحصیل کند. او در مهمترین دانشگاههای جهان از جمله انجمن هاروارد و کمبریج به تدریس پرداخت. رفتهرفته در معماری به پیشرفت چشمگیری رسید. ایدههای او بسیار چالشبرانگیز بودند و همین امر او را به شهرتی جهانی رساند.
داگلاس انگلبارت از نخستین افرادی بود که به توانایی افزایش سرعت کامپیوترها و همچنین تاثیر آنها روی جوامع مختلف پی برد. او صاحب ایده ماوسهای امروزی کامپیوتر است.
ایده ساخت ماوس در سال ۱۹۶۴ به ذهن دکتر داگلاس انگلبارت رسید. در نهایت او در سال ۱۹۷۰ توانست آن را به نام خود به ثبت برساند.
پروفسور همایون کازرونی متخصص و مدیر آزمایشگاه رباتیک و مهندسی انسان دانشگاه برکلی آمریکا است او تمرکزش روی ساخت و کنترل سیستمهای انسانی و ماشینی مخصوصا در اندامهای تحتانی برای افراد دارای معلولیت است او در این دانش یک چهره بینالمللی به شمار میرود.
بیل جوی نوامبر ۱۹۵۴ در فارمینگتون هیلز میشیگان در آمریکا متولد شد. پس از دریافت مدرک کارشناسی در سال ۱۹۷۵ به دانشگاه کالیفرنیا، برکلی رفت و آنجا با سیستم عامل یونیکس آشنا شد و در پروژه بهروزرسانی این سیستم عامل شرکت کرد. جوی نخستین بهروزرسانی خود را ۵۰ دلار به فروش رساند و یک سال بعد با انجام یک بهروزرسانی دیگر، محصول جدید خود را به قیمت ۳۰۰ دلار فروخت. نسخه یونیکسی که بیل جوی با نام برکلی یونیکس ارتقاء داده بود، در بین دوستداران این سیستم عامل محبوبیت و شهرت بالایی به دست آورد.
کامران وفا سال۱۹۶۰ در تهران متولد شد. تحصیلات ابتداییاش را در دبیرستان البرز به پایان رساند و در سال ۱۹۷۷ به آمریکا مهاجرت کرد. سال ۱۹۸۱ از دانشگاه MIT، مدرک کارشناسی فیزیک و ریاضی گرفت و سپس به دانشگاه پرینستون رفت و مدرک دکترایش را در سال ۱۹۸۵ زیر نظر ادوارد ویتن - ریاضیدان و فیزیکدان آمریکایی - از این دانشگاه کسب کرد. او از فیزیکدانان برجسته در زمینه نظریه ریسمان است.
پدرام روشن سال ۱۳۵۶ در یک خانواده بهائی در ساری به دنیا آمد. به دلیل بهائیبودن دوران کودکی آرامی نداشت و خانوادهاش مدام نگران خطر بازداشت پدر بودند. در دوره راهنمایی و دبیرستان به دلیل عقیده دینیاش مدام آزار میدید و گاهی نیز از برخی امتیازات تحصیلی محروم میشد. بعدها از دانشگاه بهائی فارغالتحصیل شد و تحصیلش را در آمریکا ادامه داد و یکی از اعضای تیم گوگل شد که به برتری کوانتومی رسید.
در بهمن ۱۳۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) نهاد زنان سازمان ملل به معرفی ۷ دانشمند زن تاثیرگذار دنیا پرداخت که نام مریم میرزاخانی، ریاضیدان برجسته ایرانی، در میان آنها بود. این نهاد که در زمینه برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان در جهان تلاش میکند، در توصیف او نوشت: «مریم میرزاخانی، اولین زن و اولین ایرانی برنده مدال فیلدز و استادتمام دانشگاه استنفورد هم در میان هفت دانشمند زنی است که دنیا را تغییر دادهاند ... این دانشمند بزرگ ایرانی در سال ۲۰۱۷ میلادی جهان را بدرود گفت ولی سهم ارزندهای در زمینه ریاضیات به جا گذاشت. فعالیت شگفتانگیز میرزاخانی در علم، راه را برای بسیاری از ریاضیدانان زن جهان هموار کرد.»
نادر انقطاع سال ۱۳۳۴ در محله چهارراه عزیزخان (خیابان حافظ کنونی) شهر تهران متولد شد. یک بار هنگامی که برادرش در حال تعمیر یک رادیو بود متوجه شد اصواتی که به گوش میرسند امواجی هستند که از ایستگاه رادیویی فرستاده شدهاند. همین کنجکاویاش برای بهدستآوردن اطلاعات بیشتر درباره این امواج موجب شد به مهندسی برق و فیزیک علاقهمند شود. در ۲۲سالگی برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و پس از آن موفقیتهای فراوانی کسب کرد.
علی خادمحسینی ۳۰ اکتبر ۱۹۷۵ در تهران متولد شد و در ۱۲ سالگی به همراه خانوادهاش به کانادا رفت. برای تحصیل در رشته مهندسی شیمی وارد دانشگاه تورنتو شد و تا اخذ مدرک فوق لیسانس در این دانشگاه تحصیل کرد. در سال ۲۰۰۵ نیز مدرک دکتریاش را از دانشگاه MIT در رشته مهندسی زیستی دریافت کرد و رفتهرفته به موفقیتهای فراوانی رسید.
نیکلاس ورث در ۱۵ فوریه ۱۹۳۴ در وینترتور سوئیس به دنیا آمد. سال ۱۹۶۳ مدرک دکترای مهندسی برق و علوم کامپیوتر خود را دریافت کرد. او بعدها دو زبان در زمینه علوم کامپیوتری اختراع کرد اما در نهایت، تلاشهایش به ایجاد زبانی ساده، انعطافپذیر و به دور از پیچیدگی یعنی زبان پاسکال انجامید که در دهه ۸۰ میلادی همگانی شد.
اروین شرودینگر دوازدهم آگوست ۱۸۸۷ در وین اتریش به دنیا آمد. از کودکی زبان انگلیسی و فرانسه را آموخت و به عنوان یک دانشآموز ممتاز تحصیلات خود را زیر نظر اساتید بزرگی همچون فریدریش هازنواورل گذراند. مطالعه کتابهای آرتور شوپنهاور موجب علاقه او به فلسفه شد. سال ۱۹۰۶ به دانشگاه وین رفت و در سال ۱۹۱۰ موفق به اخذ مدرک دکترا شد. او از بنیانگذاران فیزیک کوانتوم است.
یاسمین مقبلی سوم تیر ۱۳۶۳ خورشیدی در آلمان به دنیال آمد. کودک بود که پدر و مادرش به آمریکا مهاجرت کردند. او بعدها رویای کودکیاش را به واقعیت تبدیل کرد و فضانورد ناسا شد.
علی حاجیمیری سال ۱۹۷۲ در مشهد به دنیا آمد. سال ۱۹۹۴ لیسانس مهندسی الکترونیک را از دانشگاه صنعتی شریف گرفت. سپس به دانشگاه استنفورد رفت و دکترای همین رشته را در سال ۱۹۹۸ از این دانشگاه کسب کرد. تلاشهای او پیوسته کامیابیهای بسیاری به دنبال داشته است. او در سال ۲۰۱۹ برنده جایزه فاینمن (جایزه بهترین تدریس موسسه فناوری کالیفرنیا) شد.