Search

پاک‌سازی تلفن همراه – ویژه نوروز

با نوشدن سال بهتر است که دستگاه‌های هوشمندمان را نیز خانه‌تکانی کنیم و از کار با یک دستگاه سبک، مرتب، سریع و امن لذت ببریم.

پاکسازی لپ‌تاپ، کامپیوتر و دستگاه تلفن همراه از اهمیت بالایی برخوردار است. این اقدام نه تنها باعث بهبود عملکرد دستگاه می‌شود بلکه از نظر امنیتی هم خیلی حیاتی است. دراین ویدیو نکات و اقدامات مهمی را برای پاکسازی دستگاه تلفن همراه برایتان یاد‌آوری می‌کنیم.

برای پاکسازی موبایل یا دستگاه تلفن همراه هم کافی ست ۴ اقدام اصلی انجام بدهید. و بعد از آن خیالتان راحت باشد که به اندازه کافی، دستگاه‌تان را سر و سامان دادید.

۱- پاکسازی فایل‌های غیرضروری: فایل‌های موقت و غیر ضروری را حتما از دستگاه‌تان پاک کنید. پاک‌کردن حافظه از اطلاعات غیرضروری و تکراری خیلی مهم است. یادتان نرود که گالری عکس و ویدیو‌هایتان را هم مرتب و پاکسازی کنید. بعد از این کار هم حتما سطل بازیافت دستگاه را خالی کنید. این خیلی مهم است!

۲- پاکسازی اپلیکیشن‌های نصب‌شده: حذف برنامه‌هایی که دیگر نیازی به آن‌ها نیست یکی دیگه از کارهایی است که برای پاک‌سازی دستگاه‌هایتان باید انجام بدهید. وقتی از برنامه‌ای خیلی وقت است که استفاده نکردید، یعنی به آن نیاز ضروری ندارید. پس بین اپلیکیشن‌ها حسابی بررسی کنید و ببینید کدام یک را به مدت طولانی استفاده نکرده‌اید، پاک‌‌اش کنید. 

۳- پاکسازی کش یا حافظه پنهان اپ‌ها:شما در دستگاه‌های اندرویدی از طریق تنظیمات دستگاه امکان حذف کش اپلیکیشن‌ها را هم دارید. پس این کار را حتما انجام بدید. راهنما

۴- پاکسازی اپ‌هایی که روزانه از آن‌ها استفاده می‌کنید.

تلگرام

  • پاک‌کردن کش تلگرام: ما در تواناتک در مطلب پاک‌کردن کش تلگرام مراحل انجامش را برایتان گفتیم.
  • پاکسازی چت‌های غیرضروری: دومین کاری که باید بکنید این است که چت‌هایی که نیازی به نگه‌داری‌شان ندارید را پاک کنید. نکته‌ای که می‌توانیم در این باره به شما بگوییم این است که تلگرام یک قابلیتی دارد که با آن می‌توانید تنظیم کنید که چت‌های شما در یک زمان مشخصی که خودتان تعیین کردید، به صورت اتوماتیک پاک بشوند. اگر دوست داشتید این قابلیت را فعال کنید. نحوه انجام این کار را ما در مطلب حذف خودکار پیام‌ها در تلگرام در سایت تواناتک به‌خوبی توضیح دادیم. اگر به مشکلی خوردید حتمن به این مطلب مراجعه کنید. 
  • خارج‌شدن از کانال‌های بلااستفاده: بدون شک خیلی از شما در گروه‌ها و کانال‌هایی عضو هستید که اصلا آن‌ها را چک نمی‌کنید. می‌توانید از این گروه‌ها کلا خارج بشوید.
  • حذف دوره‌ای تاریخچه جستجوها: آخرین اقدام برای پاکسازی اپ تلگرام، حذف دوره‌ای تاریخچه جستجوها ست. پس فراموش نکنید همیشه به صورت دوره‌ای، تاریخچه جستجو‌های تلگرام را پاک کنید.

واتس‌اپ

در اپلیکیشن واتس‌اپ هم حتما سراغ چت‌هایی که نیازی به نگه داری‌شان ندارید بروید و آن‌ها را حذف کنید. آیا می‌دانید که در واتس‌اپ هم می‌توانید تنظیم کنید که چت‌های شما در مدت‌زمان مشخصی به صورت اتوماتیک پاک بشوند؟ اگر دوست داشتید این قابلیت را فعال کنید. نحوه انجام این کار را در مطلبی با عنوان حذف خودکار پیا‌م‌ها در واتس‌اپ در سایت توانا مطالعه کنید.

اینستاگرام

  • پاکسازی دایرکت: در اینستاگرام هم حتما پیام‌های دایرکت‌تان را پاک‌سازی کنید و پیام‌هایی که نیازی به آن‌ها ندارید را کلا پاک کنید. اینستاگرام قابلیتی دارد به نام Vanish Mode که با فعال‌کردن آن، پیام‌ها بعد از اینکه چت را ببندید به صورت اتوماتیک حذف می‌شوند. برای نحوه انجام این کار مطلب استفاده از قابلیت Vanish Mode در اینستاگرام را  حتما بخوانید.
  • پاکسازی لیست دنبال‌کننده‌ها: همچنین می‌توانید لیست فالوور‌های خودتان را هم چک کنید که اگر نیاز به پاکسازی هست آن‌ها را هم پاک‌سازی کنید.
  • حذف تاریخچه جستجوها: یک اقدامی هم که باید برای اکثر اپ‌ها انجام بدهید این است که تاریخچه جستجوها را هم به صورت دوره‌ای پاک کنید. در تمام پیام‌رسان‌های شبکه‌های اجتماعی، برای امنیت بیش‌تر، تاریخچه‌ جستجو‌هایتان را پاک کنید.  در مطلب پاک‌کردن تاریخچه جست‌وجوها در تلگرام، نحوه انجام این کار را در این اپ برایتان گفتیم. نکته مهم دراین باره این است که اگر در هر کدام از اپ‌های شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها، فعالیت خاصی می‌کنید، در پایان هر مکالمه، پیام‌های خصوصی‌تان را پاک کنید.

ویدیو کامل تک‌تکانی، شامل مرور نکات امنیتی ضروری

مقاله کامل ۴ گام مهم برای حفظ امنیت دیجیتال – ویژه نوروز