به‌اشتراک‌گذاری Live Location در تلگرام و واتس‌اپ

تواناتک - تلگرام و واتس‌اپ پیام‌رسان‌هایی محبوب نزد کاربران ایرانی هستند. در این پیام‌رسان‌ها علاوه بر آن‌که می‌توانید پیام‌های صوتی یا ویدیویی و فایل بفرستید و دریافت کنید، می‌توانید موقعیت مکانی‌تان را هم به صورت زنده به اشتراک بگذارید. مثلا اگر می‌خواهید به جایی بروید و نگران هستید که اتفاقی برایتان بیفتد، با استفاده از این قابلیت می‌توانید نزدیکان یا افراد مورد اعتمادتان را از موقعیت مکانی خود مطلع کنید. در این مقاله درباره این قابلیت توضیح می‌دهیم.

قابلیت Live Location، به شما این امکان را می‌دهد که موقعیت مکانی‌ خود را به صورت زنده با دیگران به اشتراک بگذارید. همچنین می‌توانید مشخص کنید که فرد مورد نظرتان تا چه مدت به موقعیت مکانی شما دسترسی داشته باشد. بعد از اتمام این زمان، مخاطب دیگر به موقعیت مکانی شما دسترسی نخواهد داشت؛ مگر این‌که شما دوباره آن را با او به اشتراک بگذارید.

این قابلیت در دو پیام‌رسان خوب، امن و پرکاربرد تلگرام و واتس‌اپ طراحی شده است. البته فراموش نکنید که برای استفاده از آن باید به اپ‌ها اجازه بدهید به لوکیشن دستگاه شما دسترسی داشته باشند.

نحوه به‌اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی در تلگرام:

برای استفاده از این قابلیت در تلگرام حتما باید نسخه ۴.۴ یا بالاتر این پیام‌رسان را در دستگاه‌تان داشته باشید.

ابتدا وارد صفحه چت خود با مخاطب یا گروه مورد نظر شوید، روی گزینه‌ ارسال فایل و محتوا، که به شکل گیره است، کلیک کنید. سپس گزینه Location را انتخاب کنید. در صفحه جدید گزینه Share My Live Location For را بزنید. سپس مدت زمانی که تمایل دارید موقعیت مکانی‌تان را به اشتراک بگذارید، انتخاب کنید و گزینه Share را بزنید. حالا موقعیت مکانی شما به صورت زنده در اختیار مخاطب‌تان قرار می‌گیرد. 

 

شما همچنین می‌توانید پیش از اتمام زمان مشخص‌شده، اشتراک‌گذاری زنده موقعیت مکانی‌تان را متوقف کنید.

برای این کار کافی است به صفحه چت مخاطب یا گروه مورد نظر بروید، سپس روی نقشه‌ای که موقعیت مکانی شما را نشان می‌دهد کلیک کنید و گزینه Stop Sharing Location را انتخاب کنید.

با انجام این کار دسترسی دیگران به موقعیت مکانی شما قطع می‌شود. 

نحوه به‌اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی در واتس‌اپ:

برای انجام این کار در واتس‌اپ، به صفحه چت‌ با شخص یا گروه مورد نظر بروید، روی علامت مثبت کلیک کنید و گزینه لوکیشن را انتخاب کنید. سپس گزینه Share Live Location را بزنید. 

در این مرحله مدت زمانی را که می‌خواهید مخاطب به لوکیشن شما به صورت زنده دسترسی داشته باشد، انتخاب کنید و گزینه ارسال را بزنید.

برای متوقف‌کردن این قابلیت هم در همان صفحه چت، پایین نقشه، گزینه Stop Sharing را انتخاب کنید و اشتراک‌گذاری را متوقف کنید.